Bureau van Duren
vitale organisatiesarbo vraagstukkenregister casemanagerportfolioprofielupdatecontact

samen beter

“Philippine is via een zakenrelatie bij ons aan de slag gegaan om verder te kunnen professionaliseren. Door structuur te brengen in de verzuimgegevens en de -dossiers. En het voeren van gesprekken met onze medewerkers en UWV-zaken checken. Zij speelt ook een cruciale rol in de verbeterslag van onze organisatie, en dat bevalt ons goed.”

Peter van der Meer
Directeur Van der Meer Oppervlaktetechniek

“Wij zien natuurlijk liever dat u klant wordt bij Mkbasics.nl. Mocht u toch anders besluiten dan kunnen wij Philippine van harte aanbevelen! Wij kennen haar als een goede, betrouwbare en zeer deskundige senior-casemanager die uitstekende resultaten boekt.”

Paul Boon
Manager Mkbasics.nl

Naast aanbevelingen van opdrachtgevers heeft bureau van duren ook diverse relaties en recommandaties binnen samenwerkingsverbanden. Zoals Netwerk ’t Gooi, de Professional Casemanagers Group het RNVC netwerk register casemanagers, het Verzuim en re-integratienetwerk en de Club van Talentvolle Vrouwen.

bureau van duren werkt nauw samen met bijvoorbeeld Essentie Coaching (Eric Horn), Bemiddeling en arbeidsmobiliteit (Manon Leeflang en Marja Dekker), Psychologisch adviesbureau Henk Dijk en verschillende register arbeidsdeskundigen.

De beroepsorganisatie RNVC voert op basis van heldere domeinen de dialoog met o.a bedrijfsartsen (NVAB), arbeidsdeskundigen (NVAA) en de bedrijfsverpleegkundigen (BAV).

bureau van duren
feitenaanbevelingenlinkskwaliteitdisclaimercolofonsitemap