Bureau van Duren
vitale organisatiesarbo vraagstukkenregister casemanagerportfolioprofielupdatecontact

zakelijke belangen én mensenwerk

bureau van duren is in handen van Philippine Boot-van Duren, register casemanager. Zij studeerde o.a. pedagogiek en verpleegkunde en werkte in de gezondheidszorg. Ze volgde diverse trainingen en opleidingen, gericht op de omgang met en het begeleiden van mensen.

Hierdoor heeft zij een brede en specifieke kijk op onder het fenomeen psychisch, fysiek en medisch verzuim. Maar ook: arbeidsrisico’s en -conflicten.

In haar aanpak staan openheid en oprechtheid centraal. Daarbij komt haar ervaring als coach zeker van pas. Betrokkenheid en kordaat handelen. Luisteren en gericht actie ondernemen: de knelpunten worden aangepakt op een heldere en vriendelijke wijze.

Philippine is zowel sterk op management, wet- en regelgeving als de omgang met medewerkers, bijvoorbeeld in spoor 1 (eigen of ander werk binnen het huidige bedrijf). Zorg en zekerheid gaan samen.

Kortom, als (externe) register casemanager is zij op verschillende vlakken inzetbaar. Voor verzuimanalyse, quick scans en advies. Voor training en coaching. Voor de regie in re-integratieprocessen. En bij het oplossen van knelpunten in processen of infrastructuur.

bureau van duren
feitenaanbevelingenlinkskwaliteitdisclaimercolofonsitemap